Om Christer

Jag2som står bakom sajten är – enligt bibelns synsätt – född på nytt och tillhör Jesus Kristus. Jag står för detta och talar gärna om Jesus – Jeshua. Jag representerar inte något som helst samfund eller inriktning utan vill endast visa på Jeshua och vikten av en personlig relation med honom.

En evighet väntar vare sig vi vill det eller ej.

Vi föds till jorden utan att kunna kontrollera vart och när. Hur lång tid har gått innan vi föddes? Hur lång tid kommer att gå den dagen vi lämnar jordelivet? När vi lämnar vet vi inte heller.

Gud skapade människan för att ha gemenskap med sin avbild. Men frågan är om du vill acceptera hans inbjudan att ha gemenskap med honom idag? Det handlar inte om kyrkor, präster, pastorer eller andra organisationer och ledare. Allt handlar om en relation med Jesus. Om detta talar vi gärna. Jesus är den som vi vill att du lär känna och får en egen relation med. Du och jag kan och ska lära oss lyssna till honom och hans tilltal. Låt ingen annan sköta det åt dig, det kan leda till stor förvirring och problem om det vill sig illa.

Välkommen med din fråga eller tanke!

Gud Välsigne er alla!

Christer